Este prima zi din Septembrie şi elevii mai au doar cateva zile de vacanță, iar pregatirile pentru noul an şcolar au început. Au mai rămas câteva zile până la deschiderea noului an şcolar aşa că elevii trag tare să înceapă cu dreptul şi să se prezinte cât mai bine în prima zi de şcoală.

Atenție elevi! Ministerul Sănătății vrea să introducă în școli vaccinul anti-chiul!

Iată câteva semne că începe şcoala în curând:

-Doctorii de familie sunt luați cu asalt de elevi care se interesează cum fac rost de scutiri medicale pentru eventuale absențe.

-În Mall-uri, în magazinele de fițe, elevii îşi caută uniforme de firmă pentru poze cât mai fashion în prima zi de şcoală la revederea cu ceilalți colegi!

-Deşi noul model de iPhone inca nu s-a lansat, elevii se interesează deja cum să dea precomandă pentru a nu rămâne în urmă cu tehnologia si sa nu se faca de ras in fata colegilor cu un model vechi.

-Foarte mulți elevi abia aşteaptă să înceapă şcoală pentru a povesti colegilor cum s-au distrat prin cluburi, baruri sau pub-uri.

-Noul an şcolar va începe pe 11 Septembrie şi este posibil ca mulți dintre elevi să nu vină în prima zi pentru că şcoala începea de obicei pe 15 Septembrie.

-Toamna începe școala și elevii deja numără zilele până la următoarea vacanță.

-O dată cu începerea şcolii, elevii pot acoperi banii de țigări şi din alocație.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.