Astăzi este o zi specială pentru reprezentantele sexului frumos, și anume, Ziua Internatională a Femeii (denumită generic Ziua Femeii), sărbătorită anual la data de 8 martie.

Record de 8 Martie! Elevii unor clase dintr-o școală din București au livrat către profesoare 3-4 camioane de flori

Vrem să le urăm tuturor femeilor un La mulți ani plin de veselie și să le facem ziua si mai frumoasă prin câteva glume despre această sărbătoare:

1.Noroc cu Facebook! cele mai multe multe buchete de flori dăruite de 8 Martie au fost virtuale, direct pe wall, spre dezamăgirea florăriilor.

2.8 Martie, ziua în care șoferițele nu au emoții în trafic pentru că știu că dacă sunt oprite de polițiști vor primi flori și nu amendă!

3.De 8 Martie, Vladimir Putin a anexat câteva florării din țările vecine pentru a putea oferi flori rusoaicelor de ziua lor.

4.Nici Codruța Kovesi nu a fost uitată în această zi specială și colegii săi procurori i-au oferit o surpriză dăruindu-i un buchet de dosare proaspete și un CD cu cele mai frumoase stenograme.

5.Klaus Iohannis, romantic ca întotdeauna, si-a trimis purtatorul de cuvant pentru a-i ura la mulți ani soției sale.

6.De ziua femeii se organizează atât de multe petreceri cu bărbați dezbrăcați încât multă lume crede că este de fapt Ziua Internațională a Striptease-ului la Bărbați.

7.De ziua femeii, Alex Velea a reușit să își arate dragostea față de Antonia fără să își facă niciun tatuaj.

8.Transexualii sunt cei mai câștigați. Ei primesc felicitări și urări de La mulți Ani și de Ziua Femeii și de Ziua Bărbatului!

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.