Prima zi de școală este întotdeauna marcată de festivitatea de deschidere a anului școlar, acel moment când toată lumea se strânge în curtea școlii și părinții sunt mai emoționați decât elevii care vin în clasa I.

Cele mai TARI replici de agățat când ești la școală!


Emoțiile primei zile de școală pot fi reduse printr-o abordare umoristică a acestui eveniment, de aceea v-am pregătit cele mai tari glume despre festivitatea de deschidere a anului școlar:


1. În prima zi de școală,  Gabriela Firea le-a promis elevilor vouchere gratuite pentru covrigi. În plus, Gabriela a premiat cea mai frumos amenajată bancă din clasă.
 
 2. Care e asemănarea dintre o școală din Vaslui și un bar din Vaslui. În ambele locuri, trebuie să se scrie pe caiet!
 
 3. Nici nu a început bine școala că elevii speră să ia un 8. iPhone 8.
 
 4. Prima zi de școală în capitală e ca prima zăpadă. Mereu ia autoritățile pe nepregătite și blochează traficul.
   
 5. Ca de fiecare dată, românii din Noua Zeelandă au sărbătorit primii intrarea în noul an școlar.
 
 6. În școlile din Odorheiu Secuiesc s-a anulat programul Cornul și laptele, toți elevii vor beneficia de programul Micul și Muștarul.
 
 7.Pentru că nu au mai avut buget pentru tipărirea de manuale, multe școli au împărțit azi elevilor stick-uri USB cu manualele online.
 
 8.Probleme organizatorice în prima zi de școală. Elevii s-au plâns că foarte multe terase din zona școlilor nu erau deschise la ora 9 dimineața.
 
 9.Profesorul Klaus Iohannis a participat la festivitățile prilejuite de deschiderea noului an școlar unde a menționat nostalgic că îi lipsesc meditațiile și implicit febra achiziției unei noi case.
 
 10.Elevii de la liceu sunt extrem de nemulțumiți de noul an școlar. În clase nu au fost încă amplasate scrumierele, iar la chioșcuri din curtea școlii berea era caldă.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.