În ziua de azi dacă nu ai cont și pe Instagram, nu exiști! Pe Instagram poți prelucra pozele, aplica filtre diverse pentru retușarea fotografiilor și a realiza poze prin care toți prietenii tăi să te invidieze. Instagram este un serviciu online de photo-sharing, video-sharing și rețea socială care oferă utilizatorilor posibilitatea să încarce poze și video-uri, să le aplice filtre digitale, și să le distribuie pe o varietate de rețele sociale.

 

  Un procent covârșitor de poze care sunt încărcate pe Instagram sunt cu mâncare, restaurante unde utilizatorii își pozează artistic meniul, farfurii cu delicatese, ciorbe, desert, etc. Un influencer vasluian care se săturase de pozele culinare de pe Instagram a venit cu o idee genială, extrem de bine primită în colectivul său de prieteni.
 
 El vrea să lanseze aplicația de alcool-sharing, Drink-Sharing denumită sugestiv Instalitru unde poți încărca poze cu băutură, ce bei în acel moment, exista si functia de insta-comă in care poti posta video sau poze cu prietenii care sunt bauti si se simt bine. Alți prieteni pot da join în orice moment și contribui cu alte poze din bar, cârciumă sau birt fotografiindu-și paharul de băutură preferată.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.