În România, nu te plictisești niciodată pentru că apar scandaluri în fiecare zi, iar de această data este tema apei cu clor de la robinetele bucureștenilor.


 Ministrul Sănătătii, Sorina Pintea, a anunțat joi după-amiază că rezultatele analizelor de laborator făcute de Direcția de Sănătate Publică arată că nivelul clorului în apa din rețeaua publică a Capitalei este în limitele admise. Ea a precizat că pană la finalizarea analizei microbiologice și a celei pentru metale, recomandă "prudență".

 


 În această polemică au intrat și comercianți de fructe, legume sau alte alimente pentru a avertiza populația că dacă vor spăla aceste produse cu apă de la robinet se vor duce toți colorantii de la concentrația crescută de clor și vor arată destul de necomestibile.

 


 În toată această nebunie cu nivelul crescut de clor din apa de la robinet există și oameni care nu au nimic de reproșat, ci dimpotrivă un bucureștean care avea o pată de cafea pe mânecă a reușit să o scoată imediat din câteva picături cu apa de la chiuvetă.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.