Românii pregătesc un nou protest masiv pentru 2018, aceste ieșiri în stradă vin în continuarea celor din 2017. După cum știți, în cadrul altor proteste din Piața Victoriei sau marșuri, manifestanții au pregătit și coregrafii impresionante, proiectii pe cladiri, un adevarat miting show.Protestatarii au creat anul trecut un tricolor uman din ZECI de MII de români în fața GUVERNULUI.

TOP 7 schimbări care ar apărea în România dacă vom avea prima femeie în funcția de Prim-Ministru!

Se pare că protestatarii nu vor înceta aceste mitinguri împotriva Guvernului și este posibil să dureze încă zeci sau sute de zile de acum încolo. Din acest motiv, am făcut un exercițiu de imaginație și ne-am gândit cum vor arăta aceste proteste în viitor, până în anul 2058:

-Proteste Piața Victoriei, ziua 347, românii au luminat și steagul micului stat San Marino, ultimul de pe lista națiunilor.

-Proteste Piața Victoriei, ziua 1340, încă se scandează hoții, hoții, jos corupții, NASA pregătește prima navă spațială cu echipaj uman cu destinația Marte pentru colonizarea Planetei roșii.

-Proteste Piața Victoriei, ziua 1890, Liviu Dragnea, președintele României, alături de prim-ministrul Firea anunță că istorica ordonanță 13 abrogată va fi din nou abrogată, iar abuzul in serviciu a fost integrat in cele 11 porunci din biblie, în speranța ca protestele să înceteze.

-Proteste Piața Victoriei, ziua 2500, Cartea Recordurilor declară protestele din România cele mai lungi proteste de pe planeta Pământ. O coregrafie umană impresionantă a protestarilor formează cuvântul Mulțumesc pentru reprezentanții Guiness Book.

-Proteste Piața Victoriei, ziua 2800, articolul despre abuz în serviciu este menținut în codul penal planetar la care a aderat și România, deși niciun român nu mai lucrează, toate joburile sunt îndeplinite de roboti, cyborgi și clone.

-Proteste Piața Victoriei, ziua 3000, Nicușor Dan este trimis în judecată pentru un teren marțian obținut în mod fraudulos. Teleportarea nu este posibilă in România din lipsa infrastructurii. DNA cere ajutor internațional pentru ca anchetează peste jumătate din populația României și din alte state, iar cei 2 milion de procurori nu mai fac față dosarelor penale terestre.

-Proteste Piața Victoriei, ziua 4000, clone protestatare strigă hoții, hoții, ne-ați furat roboții! Traficul aerian stradal din zona Palatului Victoriei este deviat spre alte zone. Pancartele cu holograme au acaparat tot cerul României, iar drone protestatare arunca cu fliere si pliante pline de mesaje anti-guvernamentale.

-Proteste Piața Victoriei, ziua 10 000, jumătate din populația Terrei s-a mutat pe alte planete. Bucureștiul este împărțit in cartierele Demisia, Abrogării, Protesteni, Big DuieMragneni, Drumul Dronelor. Protestatarii Guvernului contestă ordonanța prin care cyborgii nu pot fi acuzați de abuz în serviciu și să fie trimiși la penitenciarul cosmic Jilavas.

-Proteste Piața Victoriei, ziua 15000, nimeni din piață nu mai știe despre ce protestează de fapt, dar din moment ce fac asta de o viață întreagă nu are rost să se oprească. Președintele Romaniei terestre si extraterestre Codruța Kovesi modifică constituția României in speranta ca va opri protestele:
"România este stat național, interplanetar, suveran şi independent, unitar, indivizibil în care abuzul în serviciu este pedeapsă capitală. Nimeni nu este mai presus de abuz în serviciu."

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.