În laboratoarele de cercetare se lucrează la un vaccin care va deveni obligatoriu pentru toți elevii din România. Momentan se va introduce la preșcolari și la copiii de gimnaziu, iar dacă va da rezultatele scontate, vaccinul experimental anti-chiul va deveni obligatoriu chiar și pentru elevii de liceu.

Ministerul Educației introduce schimbări pentru noul an școlar: Liceele vor avea trei profiluri, real, uman și de barosăneală!


  Este vorba de un vaccin nou prin care se poate detecta dacă organismul respectiv este predispus chiulului. După cum știm chiulul se poate răspândi la mai mulți elevi într-un timp foarte scurt, devine ceva extrem de viral și poate molipsi și o întreagă clasă dacă nu sunt luate măsuri pentru a contracara acest fenomen. Cercetătorii nu se vor opri doar la acest tip de vaccin, ci vor încerca să scoată pe piață și vaccinul anti-copiat care ar putea rezolva o altă epidemie care a cuprins școlile din România.


  Elevii nu sunt de acord cu acest vaccin care le-ar reduce semnificativ tendința de chiul și de lipsit nemotivat de la anumite ore plictisitoare, dar speră că dacă va intra în vigoare această obligativitate vaccinul respectiv să nu fie foarte eficient.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.