Dintre toate popoarele din lume, românii sunt cei mai ghinioniști, dacă celelalte țări trebuie să treacă doar de Valentine's Day,  românii trebuie să treacă și de Valentine's Day dar și de Dragobete, sărbătoarea iubirii tradițional românească.

Obiceiuri şi tradiții pur româneşti de Sfântul Valentin sau Ziua Îndrăgostiților


   Bărbații români sunt exasperați, fiindcă abia au trecut de Valentine's Day cu cine romantice, cadouri pentru iubitele lor, atenții peste atenții și multe alte dulcegării, dar asta nu este tot pentru că în curând vine Dragobetele și trebuie să preagateasca ceva și pentru această ocazie.
 
  "Trebuie să ne organizăm toți bărbații, să facem lobby și să rămânem doar cu o zi dedicată îndrăgostiților, pentru că deja exagerăm.Happy Valentine's day, în curând Happy Dragobete Day și Would you be my Dragobete, nu se mai poate așa", a comentat unul din bărbații nemulțumiți de dublarea acestor sărbători.
 
  "Este penibil, fix ca legea defăimării lui Dragnea, unde există deja legi care pedepsesc intoleranța, rasismul dar hop vine un deștept și mai inventează o prostie care e redundantă", s-a plâns alt român.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.