Se pare că petrecerile de lux nu au fost doar la Mamaia, ci și în alte orașe care nu sunt atât de mediatizate pe harta distracțiilor de lux. Senzația weekend-ului de 1 Mai vine de la Vaslui din celebrul birt de fițe, Trotiloft, unde localnicii au participat la o petrecere pe cinste unde berea la pet a curs valuri, fetele petrecărețe și-au aruncat baticul și au dansat lasciv pe butoaie și pe lăzile de bere.


În toiul petrecerii care a avut loc sâmbătă sau duminică, pentru că martorii nu și-au putut aminti cu exactitate data, un boier de al locului a făcut o aroganță maximă și a comandat de la bar cea mai scumpă sticlă de vin,  o sticlă de colecție Babanu Rose XXL Deluxe Large de 5 litri care costă peste 1 milion de lei vechi, o adevărat avere pentru alți consumatori aflați în acea zi la birt.


Sticla de colecție a fost adusă de barman și patron într-o copaie de aluminiu și cu lumânări parfumate și așezată cu mare fast pe masa milionarului care și-a permis o astfel de fiță. Magnatul, dupa cum i s-a pus porecla in sat, nu vrea sa se opreasca aici si cu prima ocazia vrea sa isi resfete mesenii, nu cu banalul Babanu, ci cu o sticlă unicat de Dolofanu Rose Vintage, damigeană edition de 12 litri.

 


Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.