Inginerii de la BMW au dat curs unor petiții venite din România pentru a construi un vehicul capabil să ruleze atât pe teren accidentat cât și în mediul acvatic. Astfel, compania auto germană a decis să creeze primul SUV amfibie ce va fi denumit BMW H2O, pachet M(Marin).

 

  Constructorii BMW au declarat că noul autovehicul amfibie e destinat doar pentru piața românească și că deja au înregistrat 500 de precomenzi ce trebuie onorate până începe sezonul estival 2019 pentru a mulțumi clienții români, iubitori de plimbari pe mare.

În prima fază, cei de la BMW au dorit să creeze un BMW cu șenile pentru a putea circula pe plajă dar se pare că cei din România au dorit mai mult și anume să o ardă și pe mare cu mașina personală că pe plajă pot merge și acum cu BMW-ul.

Autoritățile din Constanța au început să se pregătească pentru valul de mașini amfibie ce vor invada litoralul românesc și se pregătesc intens pentru trasarea benzilor de circulație acvatică, montarea de semafoare marine lângă geamanduri, etc.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.