Proprietarii de ferme de porci au devenit din ce în ce mai atenți la nevoile publicului consumator de carne care își dorește carne macră, un mușchiuleț fraged, numai fibră, fără grăsime.

 

Un antrenor de fitness a auzit de această problemă a crescătorilor de animale și vine cu o propunere nonconformistă. El a deschis o sală de forță pentru porci unde stăpânii de porcine își pot înscrie animalele ca să le antreneze mușchiulețul și să le crească masă musculară, să scape de grăsimea nedorită si sa reduca nivelul de colesterol. Sala de forță pentru porci are și un motto adecvat: "Decât să îngrași porcul în ajun, mai bine îl antrenezi până la Crăciun".
 
 Nu e nimic anormal să îți duci porcul la antrenament dacă vrei să ai de Crăciun un mușchiuleț bine lucrat, mult mai bun, carne macră fără colesterol, un porc fit, porc forță. De exemplu, mistreții fac cardio zilnic, alergând prin păduri, dar porcul domestic e sedentar, stă toată ziua în coteț. Aceste ședințe de forță implică un cost mai mare pentru produsul final, dar merită în farfurie, a declarat antrenorul de porci, Ghiță Fleicaru.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.