Superstițiile fac parte din viața noastră fie că suntem sau nu de acord cu ele. Foarte mulți români consideră numărul 13 ca un număr care aduce ghinion și astfel încearcă să evite orice asociere cu acest neferict număr.Marti este considerată o zi nefastă din diverse motive.


În continuare, noi vă dezvăluim ce superstiții au artistii în legătură cu această zi nefastă și ce obiceiuri au pentru a evita orice ghinion:

 Alex Velea nu se duce astăzi la sala de forță pentru a nu risca să se accidenteze sau să îi cadă vreo greutate pe picior.
 
 Carla's Dreams nu iese din casă astăzi pentru că are toate hanoracurile negre și nu e bine să te îmbraci în negru cand e Marți 13.


  Andra nu deschide youtube-ul Marti 13 pentru a nu avea ghinion la vizualizările clipurilor sale.
 


 Smiley nu face repetiții sau nu își programează niciun concert/eveniment daca pica in ziua de Marți 13 ca să nu aibă ghinion în carieră.
 
 Delia nu călătorește niciodată în vreun loc exotic când e Marți 13. Pentru noroc și a fi ferită de ghinioane de orice fel mănâncă 3 acadele pentru a evita cele 3 ceasuri rele și face 13 insta-story pe instagram.
 
 Ruby se trezește mereu când e Marți 13 la ora 13 și la 13:13 face o groază de incantații masonice pentru noroc în orice!
 


 Inna ascultă 13 hituri de succes de la artiști internaționali pentru a se feri de orice ghinion când lansează o nouă piesă.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.