Celebrul robot Sophia a vizitat Romania si chiar va susține un discurs în fața a 3.000 de români, la Sala Palatului din Capitală. Este primul robot umanoid cu inteligență artificială şi a intrat în istorie după ce a primit cetățenia unui stat.

 Această vizită istorică a unui robot umanoid nu putea să treacă neobservată de noi și vrem să testăm dacă Sophia și-a îmbunătățit funcționalitatea de umor și sarcasm:


  Ce inteligență artificială?! Robotul Sophia a citit răspunsurile la întrebările adresate de Andreea Esca tot de pe prompter!


  Sophia a ținut să îl întâlnească și pe ciberneticianul Liviu Dragnea care a reușit să programeze numeroși roboți în funcția de Prim-Ministru.


  Klaus Iohannis a declarat că urmărește cu entuziasm și bucurie vizita robotului Sophia în țara noastră și ar dori să o învețe să meargă pe bicicletă.


  Celebrul robot Sophia va susține un discurs la Sala Palatului și va cânta și o colindă specială pentru români, Cipu-i cip și iară cip.

 Câțiva români au încercat să o agațe pe Sophia: Bună pisi, vrei să te scot la un upgrade?, Hey, ce properties mișto ai, apasă F5 dacă vrei să treci la next level!


  Robotul Sophia a studiat câteva lucruri despre România înainte de a ne vizita țara. Programatorii Sophiei se laudă că robotul a învățat atât de multe lucruri despre români încât la aterizare pe aeroportul Henri Coandă, Sophia a început să aplaude!

 

 Robotul Sophia a fost surprinsă să vadă câte femei artificiale avem în România. Silicon Valey, a exclamat Sophia prin Centrul Vechi focalizând lentilele pe câteva bunăciuni aflate la terase!

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.