O dronă subacvatică inventată de Departamentul de Cercetare al armatei române a fost pierdută în Marea Neagră.

Submersibilul a fost testat de militarii noştri încă din luna septembrie. La un moment dat, soldații au pierdut semnalul dronei şi nu au mai putut să o controleze.  Am pregătit o listă de lucruri despre singura noastră dronă submersibilă care s-a pierdut în adâncuri:


 E posibil ca drona să nu se fi pierdut, ci pur și simplu s-a dus la bulgari, la nisipurile de aur.


 DNA a intrat pe fir. Oare drona chiar a existat? Dacă doar se încearcă ascunderea unor fonduri deoarece drona se presupune că a costat peste 900 000 de lei.


 Marinarii se gândesc să introducă piloți pentru drone ca să nu le mai piardă pe viitor. Toți producătorii de drone s-au axat pe modelele fără pilot dar noi am vrut să inventăm modelul cu pilot.

Există zvonuri care spun că un grup de hipsteri programatori ar fi preluat controlul acestei drone subacvatice pentru a face selfie-uri cool sub apă.

 Unii hateri ar fi de părere că drona subacvatică s-a înecat pentru că nu fusesese programată pentru astfel de activitate încă.

 Experții militari propun să trimitem singurul nostru submarin, submarinul Delfinul, în căutarea dronei pierdute, dar specialiștii se tem să nu pierdem și submarinul.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.