Oups! România a fost eliminată de la Eurovision 2018. Formatia The Humans a ratat calificarea în finala Eurovision 2018, după show-ul celei de-a doua semifinale, ce a avut loc joi noaptea, la Altice Arena din Lisabona. 

E clar, dacă până acum nu aveam noroc în astfel de concursuri muzicale., nu aveam notorietatea necesară ca celelalte țări să ne voteze, se pare că acum nu mai avem nici bani să participăm. Evident, nu putea să nu exploatăm această situație și să facem puțin haz de necaz prin câteva glume despre Eurovision România:

-Adio Eurovision! Concurenții români se pot înscrie de acum la un concurs național ce imită concursul european, dar se va numi Rovision.

-Pentru a evita orice scandal la Eurovision, România va participa în 2019 cu o melodie instrumentală!

-Este o tragedie ce se întâmplă! Eliminarea din Eurovision a României ne-a privat de un onorabil loc 14 în competiția de anul acesta!

-Dacă anul acesta nu am ajuns la Eurovision, atunci înseamnă că suntem automat calificați la Zerovision.

-Criticii spun că melodia Good Bye ne-a purtat ghinion, practic am cantat ca ne luam la revedere de la calificare! Anul viitor trebuie sa participam cu o melodie care sa se numeasca We are winners, Winner, Number one sau alte combinatii optimiste.

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.