Meteorologii au avertizat că urmează o furtună puternică în Capitală, iar autoritățile au făcut apel la cetățeni să nu iasă din case când se declanșează furtuna pentru a fi feriți de eventuale pericole cauzate de rafalele de vânt.

Fashion: Cum papucii cu puf nu merg pe ploaie, au apărut cizmele de cauciuc cu blană!


Conform ANM, în Bucureşti, în jurul prânzului vor începe modificări ale vremii, iar după ora 18:00 vântul se va intensifica treptat, intervalul critic fiind între orele 20:00 şi 3:00, când vântul poate lua aspect de vijelie, cu viteze între 55 şi 65 de kilometri pe oră.

HITURI în averse! Cum s-ar numi melodiile românești din Most Wanted dacă ar fi despre ploaie!


 Autoritățile își fac treaba și avertizează populația să țină cont de indicații și să evite deplasările în timpul furtunii, de aceea noi sperăm să trecem cu bine și fără evenimente neplăcute peste această vijelie și toate aceste alerte să fie încadrate doar că exces de zel.


 -Autoritățile au început să doteze cetățenii cu veste de salvare și vâsle în caz că vor fi inundații.
 
  -În timpul furtunii, șoferii nu trebuie să se mai ghideze după semne rutiere, ci după balizele și geamandurile din mijlocul străzii aruncate de autorităti.
   
  -Poliția rutieră se va dota cu submarine pentru a supraveghea traficul în București.
 
 -Dacă vom supraviețui acestui cod galben de furtuna, Casa Poporului se va numi Casa Potopului.
   
  -Primarul general al Capitalei promite bucureștenilor că dacă inundațiile provocate de furtună vor fi extreme, se vor organiza Zilele Veneției.
 
   -Nici biserica nu rămâne mai prejos în fața amenințărilor meteo extreme, BOR cere Guvernului României să construiască o arcă!
 
 -Alertă în magazine! Românii au dat buzna în magazine să își facă stocuri de bere și semințe!
 
 -Ministrul Educației este proactiv și pregătește lansarea unui manual de educație meteorologică pentru ca elevii să învețe ce să facă în caz de furtună și vijelii.

 

 


Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.