Oamenii de stiintă de la CERN care au descoperit particula lui Dumnezeu vor să pornească un nou proiect îndrăzneț și anume să găsească formula corectă de calcul pentru noua taxa auto pe care o pregătesc autoritățile române, dar încă nimeni nu știe ce ar trebui să conțină această formulă.
 
   


  Deși nu au nici cea mai mică idee despre cum ar putea ataca problema, cercetătorii sunt hotărati să încerce să vina cu o formulă de calcul. Deocamdată aceștia nu au reușit decât să formuleze metafore despre cât de importantă ar fi descoperirea pentru omenire și despre cum s-ar simți dacă ar avea succes.  


 
 Un cercetător a declarat: „Cand o să descoperim cum se va calcula noua taxă auto pentru România, o să fie un succes rasunator pentru omenire pentru ca vom dezvalui un mister care planeaza de zeci de ani. Din păcate, șansele de reusită sunt foarte mici pentru ca nimeni de la autoritati nu va colabora cu noi pentru a ne da indicii. Dumnezeu ne-a lăsat să-i descoperim particula, dar Guvernul nu ne dă niciun indiciu despre taxa asta”. 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.