Corporatistii din firmele cu sediul în Pipera au găsit o melodie celebră care să le fie un fel de imn ce îi motivează să stea peste program și să aibă productivitate 110 %.

Cele mai tari MEME despre legea anti fumat inspirate din hiturile Most Wanted


   Melodia Work a Rihannei se potrivește mănușă pentru job-ul meu. Ați auzit, bănuiesc, de melodia "Work" de la Rihanna cu Drake și tot ce se înțelege acolo este Work, work, work, work, iar fix asta facem și noi, băgăm job la greu, carieră și la fel ca în restul versurilor melodiei de la Rihanna, restul nu contează, sunt doar aiureli spuse să dea bine pe muzică, cum facem și noi în meeting-uri, aberam în limbaj business fără să se înțeleagă ceva dar care să dea bine la șefi, a declarat un Junior Sales Business Operations Assistant Manager ce lucrează la una din companiile din Pipera.
 
 Este very business adict. Melodia Work este outstanding, este like motivațională și ne ajută să atingem targeturile și deadline-ul și nici nu ne deranjează să stăm overtime, a adăugat o colegă de birou a Junior Sales Business Operations Assistant Manager.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.