Un tânăr din București s-a săturat de mesajele de Crăciun copiate de pe Internet care circulă din mobil în mobil în fiecare an, întotdeauna fiind trimise aceleași texte banale, puerile, vag haioase și chiar demodate. Tânărul a anunțat oficial că va demara un studiul legat de sărbătorile de iarnă și Crăciun pentru a putea concepe noi SMS-uri, total originale, adaptate pentru anul 2017.

Tradiții de Ignat! Cum ar sacrifica porcul cântăreții din România!

Mulți dintre prietenii lui îl consideră un ciudat, pentru că nu vrea să facă și el ca toată lumea, să ia un mesaj de Crăciun gata făcut de pe net, dar alții îl văd ca pe un geniu, un rebel, un inovator care vrea să schimbe era mesajelor "Fie ca", considerat un fel de evul mediu al SMS-urilor.

Trebuie să evoluăm în toate privințele, chiar și în materie de mesaje de Crăciun, să lăsăm comoditatea la o parte și să reinventăm urările de sarbatori, să ajungem la zi. Adio Fie ca, adio rime Crăciun-mai bun, etc, limba română e atât de bogată încât variantele de mesaje pe care le putem inventa sunt aproape infinite, e păcat să trimitem an de an aceleași SMS expirate, a declarat tânărul pus pe fapte.

Tânărul a promis că, deși mai sunt câteva zile până la Crăciun,va finaliza un număr de mesaje noi de Crăciun și le va publica pe contul său de Facebook pentru a inspira și pe alții să facă la fel și să fie originali in urările de sărbători.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.