V-ați pregătit pentru o nouă rundă de Ziua Îndrăgostiților, Valentine's Day, Ziua Iubirii, etc? Această sărbătoare, abia aşteptată de unii dintre noi, detestată de alții sau pur şi simplu ignorată de cei care nu vor să fie în trend cu valul, totuși nu trebuie să ignorăm majoritatea care vrea ceva special pentru această zi.

Ziua Îndrăgostiților nu e ceva aşa simplu, iar de când a fost preluată şi de români, evident trebuie celebrată şi prin dovezi materiale de iubire, de aceea va prezentăm zece lucruri de evitat pentru  Ziua Îndrăgostiților:

 

1.Nu te duce la ea cu un trandafir. O să pari ciudat, e ca și cum te ai duce la moaște. Ia un buchet cu mai multe fire, e mult mai bine.


  2.Nu îi lua o pernuță în formă de inimoară. Dacă îi duci o pernuță, de ce nu și o pilotă sau o lenjerie de pat.


 3.Nu o duce la restaurant unde se servește pizza în formă de inimioară sau alte preparate fandosite tot in formă de inimă. Doar trebuie să știi vorba, iubirea nu ține de foame. Poate doar dacă e vorba de shaorma în formă de inimioară.

  4.Dacă ai nevoie de sfaturi în dragoste nu te duce la Farmacia Inimii, Catena. Nu au rețete pentru așa ceva poate doar să iei ceva cu arome, știi tu ce.


  5.Ursuleț de pluș? Cea mai proastă idee. Clar le vei da pe spate cu ursulețul din pungă. Mai gândește-te.

  6.Cutie de bomboane? Cam învechită ideea, dar încă mai merge totusi nu lua cutiile de sezon în formă de ..bineînțeles de inimioară. O să pari superficial.

  7.Tatuaj cu numele ei? Și ce mai lipsește? Da, fix o sirenă și apoi numele ei pe braț. Renunță la ideea asta.

  8.Nici vorba de așa ceva, tu o să iei ceva de valoare, scump adică vreun parfum. Nu o să nimerești ce îi place, dar intenția contează. O să fie dezamăgit/a.

9.Cină romantică la Paris? E un clișeu și o să îți reproșeze asta și apoi cine știe , dai impresia aiurea că ai intenții serioase. Poate nu vrei așa ceva. În plus e deranj mare, bilete de avion, cazare, bani de cheltuiala, taxi până la aeroport, etc.

 

10.  Declarație de dragoste pe Insta-story sau pe Whatsapp? Păi ce faci, copiezi ceva de pe net? Nu e bine! Trebuie să fii original, gen ceva surprinzător, un banner la Unirii, un mesaj de dragoste pe plasmele de la Metrou sau închiriază un elicopter și du-o la Vulcanii Noroioși!