An de an, la fiecare ninsoare puțin mai serioasă autoritățile nu reușesc să pună la punct toate procedurile in caz de urgență si să organizeze o deszăpezire fără probleme, ca la carte, ci se încurcă în explicații inutile, se aduna in comandamente de iarna și sfârșesc prin a închide autostrăzi, drumuri nationale, șosele, etc.

TOP 10 cele mai TARI MEME-uri inspirate de codul portocaliu de viscol, ger și ninsoare din țară!

În acest sens, am realizat o analiză pe regiuni și vă prezentăm procedurile de deszăpezire în funcție locul unde vă aflați în România:

 

 -În Moldova e păcat să te apuci de deszăpezire când vara e la doar cateva luni distanță și zăpada se va topi de la sine.

 -În Ardeal nu se face deszăpezire, ci lentzapezire.
 
 -În Maramureș, se strange toată zăpada, se topește, se bagă la cazan și se face pălincă din ea.

-În Banat, deși nu a nins foarte mult, autoritățile transmit că au terminat deja deszăpezirea înaintea tuturor și toată zăpada a fost strânsă, împachetată și trimisă la export.

-În Caracal, se știe că zăpada se topește la căldură așa că porțiunile cu zăpadă din oraș sunt acoperite cu paturi si dotate cu încalzitoare externe.

-În București, deszăpezirea începe după 24 sau 48 de ore de la ninsoare, în funcție de cât de repede se poate organiza un comandament de iarnă unde presa să transmită live cât de bine se organizează autoritățile pentru deszăpezire.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.