Agitație mare în această perioadă, românii încep să își lustruiască pantofii, cizmele, sandalele, papucii, ghetele în așteptarea cadourilor de la Moș Nicolae, un fel de avanpremieră pentru cadourile de Moș Crăciun.

 

Cum românul e capabil să facă haz din orice și despre orice, v-am pregătit câteva glume despre cadourile de Moș Nicolae și această tradiție:

1. Mereu în pas cu vremea! Cine nu a fost cuminte anul acesta, Moș Nicolae nu îi mai aduce o nuielușă, ci un băț selfie stick.


2.În multe cazuri, fetele nu mai așteaptă să vină Mosu’ la ele, ci se duc singure să își aleagă un Moș generos care să le dea multe cadouri.

3.În Ferentari cel mai frumos cadou e să-ți mai găseşti ghetuțele a doua zi, asta dacă ai făcut greşeala să le laşi în fața uşii. De multe ori rişti să găseşti pe altul în ghetuțele tale.

4. Sfat! Cei care nu vor să primească nimic de Moș Nicolae sunt rugați să doarmă încălțați.

5.Moş Nicolae i-a făcut o glumă proastă lui Fuego şi i-a adus două bilete la concertul de Crăciun al lui Ștefan Hrușcă!

6.Multă lume nu își explică de ce Moș Nicolae dintre toate recipientele, modalitățile din lume de impachetat a ales să pună cadourile în pantofi sau ghete...

7.În Vaslui e agitație mare, foarte mulți localnici și-au lăsat ghetuțele frumos aranjate la cârciumă!

8.Poliția a emis un comunicat populației legat de tradiția cu Moș Nicolae, dacă văd oameni cu cagule care vor să pătrundă în case, clar nu este Moș Nicolae.

9.Klaus Iohannis a comunicat pe facebook ca va lustrui cu atentie si deosebit interes ghetutele prezidentiale pentru a-l primi pe Moș Nicolae, iar daca va fi multumit de daruri il va propune pentru a fi decorat cu ordinul Steaua sus rasare.

10.Politicienii au o mare teamă ca nu cumva în loc de Moș Nicolae să îi viziteze Moș DNA, de aceea ei inspecteaza bine ghetutele sa nu aiba microfoane sau alte dispozitive de interceptare.

Bonus:

Moș Nicolae s-a uitat pe activitatea de pe facebook a multor români și le va aduce tuturor câte un dicționar si o carte de gramatică.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.