Delia a început seria celor trei de spectacole „Acadelia“, care vor avea loc la Sala Palatului. Show-ul Acadelia va fi un real succes, eveniment pentru care Delia și-a dedicat mult timp și a pregătit un spectacol plin de efecte speciale, din care nu lipsesc nici acrobațiile spectaculoase pe care artista s-a străduit zile în șir să le învețe.

 

Delia își alege întotdeauna un nume special pentru concertele extraordinare de la Sala Palatului și până acum am avut Deliria, Psihedelia și Acadelia. Oare ce va urma?


 Acum intervenim noi și venim cu câteva propuneri pentru viitoare show-uri pe care Delia le va susține la Sala Palatului:
 
 Dacă se va înscrie în vreun partid și va fi și an electoral PSDELIA.


După cum ne-a obișnuit Delia nu urmează nicio normă și am putea avea un concert extraordinat denumit SFIDELIA.


 Cum foarte mulți hateri au acuzat-o pe Delia că artista copiază stiluri ca Lady Gaga sau Beyonce, nu este exclus să vină cu un show pamflet denumit CIORDELIA.


 De-a lungul timpului, Delia a avut de a face cu acuzații că muzica ei ar avea anumite mesaje obscene sau videoclipuri deochiate, astfel că ne putem aștepta la un spectacol unic cu numele de NUDELIA.


 Toată lumea știe că Delia este o artistă de milioane așa că nu este exclus să avem un show la Sala Palatului intitulat sugestiv MILIARDELIA.


 Delia este o persoană nonconformistă și nu ne-ar mira ca pentru un viitor spectacol să lase totul la voia întâmplării și a destinului și să creeze un eveniment denumit HAZARDELIA.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.