Timbrate sau electronice, scrise de mână sau standardizate, epistolele către Moș Crăciun pleacă în fiecare an, din toată lumea, spre Laponia, pitoreasca țară a Moșului și a spiridușilor care îl ajută să împlinească dorințe.

Cadouri compromise! Moș Crăciun a ales Poșta Română pentru a livra cadourile pentru români!


 Cei care vor să îi trimită un clip personalizat lui Moș Crăciun printr-un instastory trebuie să folosească hashtagurile #Santa și #HoHoHo. Dacă vor fi foarte multe astfel de instastory de sezon către Moș Crăciun, cei de la Instagram se gândesc să adauge o opțiune pentru perioada sărbătorilor de iarnă care se va numi InstaSantaStory și toate aceste clipuri cu cereri speciale vor fi trimise direct către adresa lui Moș Crăciun pentru a fi sortate de către elfi și ajutoarele sale.


  Alți copii întreabă dacă nu ar fi și mai ușor dacă i-ar scrie lui Moș Crăciun direct pe WhatsApp doar că nu se știe care este acest număr. Pe WhatsApp se pot trimite direct fotografii cu ce cadouri își dorește fiecare, detalia fiecare obiect, în mod direct fără să mai cauți plic, să te duci la poștă, să timbrezi plicul și apoi să trimiți scrisoare către Laponia.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.