Un bucureștean din cartierul Tineretului a șocat lumea intreagă prin curajul său de a pleca în această dimineață de acasă cu telefonul mobil având doar 9% autonomie la baterie.

 

Prietenii lui l-au considerat nebun că a avut atât tupeu, când exista riscul să i se ducă toată bateria după două scroll-uri pe facebook si doua insta-story și nici nu avea încărcătorul cu el sau vreo alta optiune. Cred că îi place adrenalina și situațiile limită, eu nu ies din casă dacă nu am minim 89% la baterie, a replicat alt prieten. Cred ca vrea sa fie vreun aventuriei si sa porneasca vreun challenge, gen 9%challenge, dar eu nu ma bag la asa ceva, e prea greu, a adaugat un alt prieten.

 

 
 Tânărul temerar nu e la prima nebunie de acest gen pentru că la un moment dat în loc să îi ceară ceva pe WhatsUp sau Facebook Messenger unei cunoștințe, el a preferat să sune și să stabilească o întâlnire față în față. De ce să pierzi timp prețios cu întâlniri și conversații când poți face asta instant pe facebook? Exact așa s-au întrebat prietenii lui care încep să creadă că se comportă din ce în ce mai ciudat cu astfel de ieșiri dubioase.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.