Doctorul fals, Matteo Politi, acuzat că a operat în mai multe clinici private din București, deşi avea doar opt clase, a fost adus, miercuri seară, de către polițiști, pentru a fi audiat la Secția 4 de Poliție din Capitală.

 

Cele mai tari GLUME despre falsul medic italian care opera pacienți!


Timp de un an, un medicul fals de chirurgie plastică a lucrat la clinici din Bucureşti şi a operat zeci de oameni, sub un nume fals. El a ajuns să opereze fără însă a avea studii de medicină. În timp ce se afla în secția de poliție și urmărind știrile despre el, doctorul fals a remarcat și o știre prin care președintele Klaus Iohannis refuza pentru a nu știu câtă oară candidaturile pentru două ministere din Guvern și acest lucru i-a adus zâmbetul pe buze.

 


 Matteo nu se consideră vinovat de nimic și acum dacă statul român nu îl mai lasă să profeseze ca medic, ar vrea să fie fie lăsat să candideze pentru cele două posturi de ministru care sunt vacante de câteva luni. Italianul este convins că fi un bun ministru și sigur va depune un CV impresionant pe orice domeniu de activitate.  

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.