Când ai făcut ultima declarație de dragoste iubitului, prietenei, soției? Vrei să îți surprinzi partenerul/a de viață atunci ai nimerit fix unde trebuie pentru că am pregătit o colecție de declarații de dragoste unicat, inspirate din declarațiile recente ale unor politicieni și nu numai.

Declarațiile de iubire haioase aduc un plus de distracție în relația cu iubitul/a, așa că nu ar trebui să eziți să-i trimiți din când în când una dintre declarațiile de dragoste care să îl/o facă să râdă:

Mesaj de dragoste al Guvernului:
"Prin Ordonanta de Urgenta, Guvernul stabileste ca Declaratia de dragoste se va depune la orice ghiseu al agentiei de administrare a relatiilor din cuplu."

Mesaj de dragoste al lui Tudorel Toader:
"Din punct de vedere juridic, voi comunica public un sumar extras din raportul cu privire la sentimentele mele sincere si voi decide daca se impune o declaratie de dragoste.


Mesaj de dragoste al lui Liviu Dragnea:
"Singurul lucru pe care nu putem să îl abrogăm este abuzul de iubire."

Mesaj de dragoste al lui Klaus Iohannis:
"Urmaresc cu deosebita atentie fenomenul public al exprimarii sentimentelor cu ocazia evenimentului traditional de Dragobete! Dacă ați sărbătorit deja de Valentine's Day și ați obosit...Ghinion!"

Mesaj de dragoste al Codrutei Kovesi:
"Nu pot să comentez ce efecte vor avea aceste declaratii de iubire, dar este important ca pentru a aplica legile dragostei  să avem în dezbatere Codul de procedură senzuală."


Mesaj de dragoste al lui Floricica Dansatoarea:
Unde este domnul Iohannis acum de sărbătoarea aceasta? Domnul Iohannis?! Ieșiți în stradă și potoliți toate aceste manifestații de iubire și de inimioare de la Valentine's Day și de la Dragobete! Huuuuuuuo!


Mesaj de dragoste al lui Nicușor Dan:
Despre dragobete...? Toată chestia aceasta despre Dragobete a fost deja lămurită de colegii mei. Este ceva nociv pentru statul de drept.

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.