În aceste zile se înmulțesc căutările pe google care au ca subiect bacalaureat 2018. Elevii fac primele pregătiri pentru acest examen și se interesează pe google ca să afle pe ce dată pică bacalaureatul în acest an.

Ce subiecte la limba română ar fi preferat liceenii pentru examenul de Bacalaureat!

Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2018 va începe luni, 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).

Ce subiecte ar fi picat la Evaluarea Națională dacă exercițiile erau din versurile piesei "Rămâi cu bine" de la Delia!

Conform calendarului aprobat prin ordin de ministru, proba va continua în data de 13 februarie şi va fi urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (14 – 15 februarie). În zilele de 16, 19 şi 20 februarie este programată evaluarea competențelor digitale (proba D), iar în perioada 21-22 februarie se va desfăşura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C).

Prima probă scrisă - Limba si literatura română - Ea) - va avea loc luni, 25 iunie. Proba la Limba si literatura maternă -  este programată marți, 26 iunie, iar proba E) – proba obligatorie a profilului, miercuri, 27 iunie. Ultima probă scrisă - la alegere a profilului şi specializării  – se va desfăşura vineri, 28 iunie.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.