Lume, lume, dragi cetățeni, boși și barosani, stimați conferențiari, se pregătește o mare lansare, Exhaustiv TV, televiziunea cu de toate, se știe!

Ce nume ar fi adoptat cântăreții de manele dacă erau pasionați de filosofie!

Taraf TV și Mynele TV ar putea avea un nou concurent direct pe piața de televiziune pentru această nișă de conținut. Exhaustiv TV ar fi prima televiziune de manele pentru intelectuali, filozofi, academicieni, oameni de carte! Vă prezentăm, in premieră absolută, ce programe va emite Exhaustiv TV:

 

Neatza cu Liiceanu și Pleșu - Matinal Existențial


 Dedicații dogmatice
 -Adrian Înțeleptul Empiric - Am valoare intrinsecă/Sparg banii-n bibliotecă
 -Florin Transcedental - Existențial Amabil/La femei sunt inefabil
 -Sorin Dialecticul - Am o mare paradigmă /Viață mea e o enigmă
 
 Cauzalitate de Cauzalitate : Emisiune de filozofie critică live acompaniată de band-ul Cogito Ergo Sum
 
 
 Teleconsumerism-materialismul ofertelor, pe scurt DoctShopping: Din cuprins - Volum complet de axiome la un preț imbatabil, răzătoare sceptică Schopenhauer, Apărat de abdomene pentru creșterea rațiunii pure.

 Gastronomia culturală - Show-ul Filosofi la cuțite - Ți-e foame de cultură? Singura burtă intelectuală este burta pe carte! Meniul Shaorma exhaustivă (prozaicul cu de toate)

 Manelenciclopedia. Din cuprins: Istoria lanțului de aur și implicațiile sociale, Solo-Percuția de la origini până în prezent, Raggae-ton-ul încotro?!! O analiză a priori asupra acestui stil de muzică.

 Mimetica, prezentată de valorosul Dan Puric - Astăzi știința playback-ului! Consecințe inexorabile în arta scenică: Analiză factuală pe concertul Miss Piranda de la Lehliu Gară.
 

 Cum se fabrică - astăzi versurile Eu sunt bomba nucleară/Distrug tot ce ma-nconjoară

 Schimb de carte - Emisiune interactivă în care doi cărturari care nu se cunosc se întâlnesc și analizează gnoseologic câte o carte care le-a marcat existența.

 Înțeleapta de la miezul nopții - Emisiune fără inhibiții metafizice în care o pasionată de filosofie prezintă sumar un concept lumesc din prisma experienței senzoriale.

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.