Un student la medicină, aflat pe litoral să se distreze, a avut parte de șocul vieții lui după ce staff-ul de la LOFT i-au făcut o super farsă. Tânărul făcuse o chetă cu prietenii săi și își comandaseră inițial o sticlă de vin banală și o apă minerală. După câteva ore, studentul l-a rugat pe unul din chelneri să îi aducă puțină gheață să își pună în pahare pentru că se încălzise vinul.

Aroganță de zile mari! Un vasluian cu dare de mână a comandat la petrecerea de 1 Mai o sticlă de colecție Babanu Rosé XXL Deluxe de 5 litri!


 Cei de la LOFT s-au gândit să îi facă o farsă tânărului și au complotat cu șeful de sală să îi aducă gheață studentului cu mare tam-tam, fix ca la comenzile alea mari, cu sampanii scumpe, cu roaba cărată pe sus și zeci de artificii, cu alai, ca la boierii ăia mari. Tânărul nu știa că la el veneau băieții cu comanda de lux și când chelnerii veneau spre masa lui și-a luat panică, se făcuse galben, că poate s-a greșit comanda și trebuie să achite cine știe ce sampanii de zeci de mii de euro.
 

 Când s-a aflat că totul a fost doar o mică farsă pusă la cale de staff-ul LOFT, studentul și-a mai revenit și a făcut cinste tuturor cu gheață, la discreție. Clubul LOFT s-a revanșat pentru gluma proastă și le-a dat băieților de la masă două sticle de vin care să meargă bine cu gheața!

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.