Toti bărbații care nu suportă filmul Fifty Shades of Grey simt că se apropie ziua cea mare în care vor trebui să găsească o scuză plauzibilă pentru a nu fi luați cu forța de către iubitele, soțiile sau prietenele la premiera acestei serii siropoase de film romantic cu bătaie. Unii dintre ei care sunt mai inventivi chiar se gândesc să publice un tutorial cu cele mai bune scuze pentru a evita vizionarea Fifty Shades, cartea 50 de scuze pentru a scăpa de Fifty Shades.

Vasluiencele dezamăgite de filmul Fifty Shades of Grey: ”Bărbații noștri ne bat mult mai bine!”

Cei care nici nu vor sa auda de continuarea povestii Cincizeci de umbre descătușate (2018), dar totuși sunt obligați de iubitele lor să meargă la cinema să vizioneze filmul momentului au găsit o soluție să scape de această corvoadă.


  Aceștia acceptă să fie legați la ochi în sala de cinema cât rulează filmul Fifty Shades Freed și astfel pot trage un pui bun de somn și doar cer iubitelor să îi trezească la scenele nud.
 
 Femeile se declară mulțumite de acest gest al bărbaților și chiar simt că intră în pielea personajului cu bărbații legați la ochi lângă ele.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.