Toți șoferii știu că tabloul de bord al mașinii cuprinde semnale luminoase sub forma unor pictograme au un rol foarte important de avertizare.


 Martorii de bord au rol extrem de important, întrucât aceștia anunță probleme, uzuri, erori sau defecte la anumite sisteme ale mașinii. Numărul martorilor de bord diferă de la model la model și de la producător la producător.


 Un șofer ne-a relatat că în timp ce rula liniștit pe strada Barbu Văcărescu din București, pe bordul mașinii i s-a aprins un martor luminos care nu făcea parte din seria de martori standard ai unui autovehicul. Șoferul a tras pe dreapta, a oprit motorul, a repornit, dar martorul bizar era tot acolo, clipocind. Chiar și după o vizită la service, mecanicii nu i-au putut da o explicație al acelui martor doar că mașina este în perfectă stare de funcționare și șoferului i s-a sugerat să meargă la un preot să facă o sfințire a interiorului.


 După mai multe căutări pe internet, șoferul a remarcat că acel martor de bord este un martor de bord al lui Iehova și este un semn al unei vești bune care trebuie împărtășită și celorlalți oameni prin predicare și respect.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.