Fermierii din Dubai, recunoscuți pentru tehnicile revoluționare din agricultură, au remarcat că românii încă mai încearcă să însămânțeze culturi de porumb și floarea soarelui în solul nisipos ce se găsește pe litoralul Mării Negre și nu s-au putut abține să nu râdă de amatorismul așa-zișilor agricultori români care încearcă în fiecare sezon estival să producă porumb.

Noul trend la mare: Prosoapele cu Răpirea din Serai fac furori pe plajele din România!


  Am văzut recent niște imagini cu fermieri la bustul gol care plantau știuleți și semințe de floarea soarelui direct în nisip. Nu vă spunem cât am putut să râdem la acele filmulețe, până și cămilele noastre au râs până s-au cocoșat.


 Cum Allah să nu afli că porumbul nu rodește în sol nisipos și cu toate aceste informații, românii îngropau la greu știuleți de porumb pe plajă. Acum câteva sute de ani, am încercat și noi să ne facem așa de râs, dar ne-am dat seama repede că nu se face nimic pe nisip, nisipul e bun doar pentru construcții sau plajă, dar vedem că românii tot insistă an de an să facă porumb la malul mării. Hilar maxim, ne-a declarat Ahmed bin Pin Muhamad Max.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.