Bucureștenii și nu numai au avut parte de un spectacol unic de Festivalul Internațional al Luminii unde aproape zeci de mii de români au asistat la o proiecție video inedită pe Casa Poporului.

 

In noaptea trecuta, fațada Palatului Parlamentului s-a transformat într-un gigant ecran unde artiști din numeroase țări s-au întrecut în a proiecta momente cât mai spectaculoase și vibrante. Favorita publicului a fost echipa care s-a gândit să proiecteze, spre deliciul celor prezenți, o shaorma uriașă, realizată perfect, în culori vii, apetisante și cu de toate.

Imediat după proiecția shaormei gigant, publicul a izbucnit în ropote de aplauze lăudând ideea și execuția acestei minunate opere digitale. Cei prezenți au recunoscut că nu au mai putut urmări spectacolul pentru că li se făcuse o mare poftă de shaoma și s-au îndreptat către Centru Vechi pentru a savura una mare cu de toate.  Pe locul doi s-a situat echipa care a introdus pe fațada Palatului Parlamentului un grătar corect cu mititei care sfârâiau sub cărbunii încinși.

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.