Ce eveniment este acela fără să aflăm ce îți rezervă astrele? Chiar dacă nu sunteți superstițioși, sigur veți fi curioși să vedeți cum veți petrece la FORZA ZU în funcție de zodie.

FORZA ZU 2017 | Cele mai tari MEME-uri din trenul FORZA ZU!

Atenție: Acest horoscop este neconvențional, în sensul că poate fi chiar adevarat, realist și pe alocuri mai mult sarcastic:


Berbec:
Nativii din berbec sunt înnebuniți după petrecerile în aer liber și cel mai probabil vor răguși de la cât vor cânta sau urla în timpul spectacolului. Aveți grijă la gesticulări că e posibil să faceți febră musculară de la prea mult dans și stat cu mâinile pe sus.

Taur:
Taurii nu sunt foarte party addicts și se lasă cu greu convinși să participe la un eveniment de o asemenea amploare, cu o mulțime de oameni, dar de obicei e mult până ajung acolo pentru că după aceea se dezlănțuie și intră în atmosfera de distracție. Cu greu îi mai scoți de la petrecere.

Gemeni:
Distracția pentru ei e ca un drog, #op, #op #eroina mea. În perioada când nu sunt petreceri sau concerte ar fi în stare să se ducă la farmacie să ceară ceva anti - party sevraj. Gemenii se distrează oriunde și sunt plini de energie și vibe!

Rac:
Racii analizează destul de mult dacă merită să se ducă la un eveniment live preferând să vizioneze concertul în direct la televizor. Sunt mai comozi dar dacă au un partener taur distracția e garantată pentru că se lasă convinși să petreacă la maxim.

Leu:
Cei din leu sunt înnebuniți după aventură și s-ar duce și pe jos la un eveniment chiar dacă e la sute de kilometri depărtare! Ăsta e spiritul, asta înseamnă Forza ZU. Lei vin în haită cu gașcă mare la petrecere dornici de a se distra până în zori de zi, party animal!

Fecioară:
Persoanele în zodia Fecioară sunt pretențioase când vine vorba de distracție, vor să o ardă arogant iar când apar la concert vor să îi eclipsese pe ceilalți, să întoarcă priviri și să fie o apariție de zile mari ca și evenimentul respectiv.

Balanță:

Cei din balanță sunt deschiși la orice tip de eveniment unde se lasă cu distracție. Pentru nativii acestei zodii, distracția înseamnă nu doar a se simți doar ei bine, ci și cei din jur. Sa va luati manusi pentru ca veti aplauda foarte mult!

Scorpion:
Nativii din scorpion sunt cei mai gălăgioși la petreceri și fredonează din toți plămânii melodiile lor preferate! E bine să stai lângă scorpioni pentru că distracția e garantată!

Săgetători:
Cu săgetătorii mergi direct la țintă! Ei sunt mereu pregătiți pentru haos, pentru a da la maxim distracția, pentru a se distra minut cu minut. Sunt atât de agitați că vei spune că fac reclamă la energizante!

Capricorn:
Cei din capricorn sunt mai liniștiți, mai de modă veche și ies greu la astfel de manifestări cu sonorul la maxim. Când vor asista la super petreceri, se agită pe interior și îți dau impresia că sunt foarte calmi deși în jur e nebunie!

Vărsător:
Pentru vărsători principala formă de distracție e orice tip de distracție! Ei vor să fie sufletul petreceri, să fie cât mai FORZA, nu se cenzurează cu nimic și petrec până la final.

Pești:
Nativii din Pești petrec foarte bine alături de prieteni. Ei se vor strânge în grupuri și apoi pleacă organizat către marile petreceri și apoi se lasă duși de val. La FORZA ZU se vor simți ca peștele în apă.