Fumătorii români sunt disperați pentru că a mai rămas doar o zi și va intra în vigoare legea antifumat care interzice fumatul în spațiile publice închise.

Legea antifumat va intra în vigoare! Elevii întreabă dacă vor putea fuma în continuare în băile școlilor, considerat loc privat


 
 Fumătorii nu mai știu ce să facă să schimbe această lege pe care o consideră total inutilă în acest moment, iar mulți dintre ei vor să apeleze la ciobanii din toată țara să vină la un protest spontan, la Palatul Parlamentului, cum au făcut atunci când au venit să conteste împotriva modificărilor la Legea vanătorii, reușind să amâne intrarea în vigoare și chiar să schimbe textul legii.
 
  Trebuie să ne aliem cu oierii și să dăm buzna în curtea Casei Poporului pentru a ne arăta nemulțumirea legatea de această lege antifumat pe care o considerăm abuzivă și stupidă, a declarat un fumător iritat de această lege care trebuie să intre în vigoare începând cu 16 Martie.
 
 E încă frig afară, cum să fumam la terase, de fapt nici la terase nu ne lasă, unde să mergem să fumăm? Să ne ascundem în munți să fumăm? Parcă suntem în Evul Mediu, să parjolim barurile, cluburile, restaurantele și să mergem să fumăm în sălbăticie. E inadmisibil! Să vină ciobanii la protest, să vină minerii, să vină hipsterii, să vină toată lumea, a adăugat alt fumător nemulțumit de legea care interzice fumatul în spațiile publice închise.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.