Pentru România, anul 2018, an al centenarului încheierii Primului Război Mondial, are o semnificație cu totul specială, Marea Unire de la 1918 fiind un eveniment care va rămane una dintre cele mai memorabile pagini ale istoriei românești.  

 

Autoritățile pregătesc pentru acest an activități diverse, spectacole și evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri, dar până acum nu s-a reușit organizarea niciunei manifestări festive sau orice obiectiv important.

 


 Un român care este angajat model într-una din corporațiile cu sediul în Pipera dorește să facă ceva special pentru a onora Centenarul Marii Uniri. Mirel Muncescu, Senior Assistant Manager, și-a pus ca target să îndeplinească cu succes 100 de ore overtime până pe 1 Decembrie pentru a sărbători centenarul și a demonstra tuturor colegilor că doar prin deadline-uri imposibile poți realiza un great achievement apreciat de leadership-ul companiei. El speră că va primi recunoașterea profesională pentru Centenarul Overtime pe care îl pregătește pentru final quarter, pe 1 Decembrie.


Tu cum te-ai pregătit pentru Centenar?

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.