Nimeni nu lipseşte de la cel mai mare concert din România! Anul acesta, îți dăm întâlnire la Iași, pe 26 mai, în fața Palatului Culturii. Artiștii tăi preferați vin pe scena celui mai mare concert din România și aduc cu ei cele mai tari hit-uri!

FOARTE TARE! Cum ar suna proverbele românești dacă ar fi despre FORZA ZU!

 Iată cele mai tari declarații ale celor care vor lipsi de la concertul anului de la Iasi :

 Viorica Dăncilă: "Orice om i-ar plăcea să fie la Forza ZU!"

Gică Hagi a declarat că la acest concert de liga campionilor sunt doar artisti decari, cantareti decari. Dacă ți-e frică de hituri nu intri la FORZA ZU, să facem să fie FORZA, să nu fie rău, ai, n-ai treabă vii la FORZA ZU.

 Liviu Dragnea: Luăm în considerare opțiunea de a participa la concertul FORZA ZU. Urmează să organizăm un memorandum pe această temă și să supunem la vot în consiliul național al partidului pentru a decide cine va participa din partea noastră la acest eveniment.

 Klaus Iohannis: FORZA ZU trebuie să continue în toată forza și cu toată forza! Voi urmări cu atenție și deosebită plăcere desfășurarea acestui eveniment care respectă independența muzicală și standardele unui concert corect și democratic.

Un cocalar a auzit de FORZA ZU, dar nu știe unde este sala asta de forză ca să se inscrie si el si sa se antreneze.

Fuego e atât de mâhnit că nu a fost invitat să participe la FORZA ZU încât se gândește să își schimbe numele de scenă în ZUEGO, în speranța că va fi convocat la cel mai mare concert din România.

Vladimir Putin se teme de o singură demonstrație de forță, FORZA ZU.

 Adrian Minune a întrebat dacă la Forza ZU este cu dedicații, dar i s-a comunicat că a greșit concertul, băiatul meu!

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.