Celebrul joc FIFA se va apropia, prin noua versiune, de realitatea de pe stadioane prin intoducerea de tribune virtuale cu spectatori care țipă ce trebuie să faci pentru a câștiga, huiduie sau cer demisia, iar sunetul de spart semințe este Ultra HD.

Scandal FIFA: O nouă tragere la sorți a stabilit că Vaslui este unul din orașele gazdă pentru World Cup 2022!


Ideea grafica a venit de la un român microbist ce este angajat la renumita companie EA Games. „Toti cei care au fost măcar o dată pe stadion au remarcat că spectatorii contribuie foarte mult la dinamica jocului, ei țipă către jucători scheme pe care să le facă în momentul loviturilor libere, intimidează echipa adversă, huiduie, înjură, sparg semințe și multe alte activități care fac parte dintr-un meci. În tribune sunt sute de antrenori, nu doar utilizatorul va controla jocul. Tocmai acest lucru am vrut să îl implementăm în noua versiune de FIFA 18, a declarat graficianul.


 Pe viitor, ar putea integra în joc și alte lucruri care să îl facă și mai real. E posibil ca în alte versiuni să putem integra blaturi pentru arbitri sau cum se poate mima faultul, jucătorii să își facă cruce înainte de a intra pe teren sau chiar să scuipe când fac o pauză.”

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.