Finala Eurovision Romania tocmai s-a incheiat deci era normal sa apara scandalul legat de cine a castigat.

 

Într-o victorie surprinzătoare, nefiind printre favorite, Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019 după ce juriul internațional din finala Selecției Naționale i-a acordat cel mai mare punctaj, dând peste cap planurile fanilor.

 

Ester Peony, cu piesa „On a Sunday“, a adunat cele mai multe puncte din partea juriului internațional în finala Eurovision România 2019, respectiv 62, fiind desemnată să reprezinte România în competiția ce va avea loc în luna mai, la Tel Aviv, Israel.


 

Vă dați seama ce trist am ajuns dacă a trebuit să aducem un juriu de străini care să voteze cu ce piesă să participe România la un concurs internațional de muzică?
Clar, melodia selectată nu este reprezentativă pentru toți românii, a declarat o comisie din Guvern responsabilă pentru imaginea țării în afara granițelor. Trebuie să schimbăm regulile selectiei pentru Eurovision, iar cel mai eficient lucru ar fi să se organizeze un Referendum national prin care românii sunt invitați la vot să își exprime părerea și să aleagă melodia pentru România. Așa e democratic și nimeni nu ar mai avea nimic de comentat, a adăugat purtătorul de cuvânt al Comisiei pentru muzică, hituri și piese din Guvern.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.