O veste a cutremurat lumea artiștilor și a noastră a tuturor, videoclipul piesei "Despacito", interpretată de Luis Fonsi și Daddy Yankee, care înregistrase în urmă cu cinci zile un număr record de vizualizări pe YouTube, 5 miliarde, a fost șters temporar de hackeri de pe platforma video, marți, dar în prezent este disponibil publicului. Această lovitură incalificabilă a hackerilor este cu atât mai reprobabilă cu cât fiecare dintre noi a contribuit la succesul piesei "Despacito" și am pus umărul la strângerea a multor milioane de vizualizări.


  Practic, hackerii nu au luat în calcul puterea internet-ului care a contribuit colectiv la strângerea celor 5 miliarde de vizualizări pentru piesa "Despacito" deși melodia nu este mare lucru, ci doar un reggaeton că orice reggaeton. Evident, toți cei care au vizualizat piesa și au auzit știrea tragică a ștergerii piesei de pe youtube vor intra încă o dată și vor da play hit-ului fenomen de anul trecut, lucru ce va duce la dublarea vizualizarilor, probabil va atinge un 10 miliarde lejer în zilele următoare.
 


 Hackerii au avut ca ținte și artiști ca Shakira, Selena Gomez, Taylor Swift și Drake, iar videoclipurile au fost postate ulterior pe contul Vevo, potrivit The Independent. Din fericire pentru români, niciun videoclip al lui Dani Mocanu, Florin Salam, Adi Minune sau Sandu Ciorbă nu a fost afectat de hackerii fără suflet care s-au gândit să lovească lumea artiștilor.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.