Te-ai decis să îți faci cont de Instagram sau ai deja unul, dar vrei să îți faci contul cât mai popular și atractiv prin care să aduni mii de followeri? Nimic mai simplu! Am realizat o listă cu cinci reguli esențiale pentru un cont de instagram de succes de care trebuie să ții cont.

Urmând regulile noastre ai putea avea șansa să ajungi celebru peste noapte așa că dacă se întâmplă acest lucru să nu uitați să ne mulțumiți pentru ponturi, tag @zutvofficial!


1.Dacă nu știi să pui corect #hashtaguri atunci nu mai are rost să postezi pe Instagram.Urmareste conturile de influenceri si inspiră-te pentru modelul tău de instagram.

2.Dacă nu ai nici măcar o poză cu ce ai mâncat la prânz sau la cină pe contul tău de instagram atunci ești o rușine pentru Instagram. Neaparat trebuie să postezi preparate care arată super bine, fine dining cu super plating. Trebuie sa mergi pe la restaurante, bistro-urile, contul fin cu plimbari dese se dezvolta.

3.Dacă scrii texte foarte lungi pe Instagram înseamnă că habar nu ai despre ce este vorba pe Instagram. Nu scrie mult, ci filmează-te si postează la instastory!

4.Dacă nu ai folosit măcar o dată unul din hashtagurile următoare #instafood, #influencer #giveaway, #travelgram, #instafamous, #instacool, #instaluxury, #instaselfie, #instafabulous, #instafun, #nofilter ai degeaba cont pe Instagram.

5.Instagram a introdus multe filtre. E musai să le folosești și să postezi poze interesante, fabuloase cu tine pentru a arăta publicului că ești la curent cu tot ce mișcă în lumea instagram. Mergi în locuri noi, cool, instagramabile. E obligatoriu să ai zilnic două, trei instastory cu ce faci, ce-ai făcut sau ce ai de gând să faci. Insta e o scenă în care ai un public care se uită la tine, iar dacă postezi poze banale cu tine înseamnă că ești un actor slab, încearcă poze mai îndrăznețe, mai de efect, care transmit diverse emoții, stări, etc!