Când ai făcut ultima declarație de dragoste iubitului, prietenei, soției? Vrei să îți surprinzi partenerul/a de viață atunci ai nimerit fix unde trebuie pentru că am pregătit o colecție de declarații de dragoste unicat, inspirate din declarațiile recente ale unor politicieni și nu numai.

 

Declarațiile de iubire haioase aduc un plus de distracție în relația cu iubitul/a, așa că nu ar trebui să eziți să-i trimiți din când în când una dintre declarațiile de dragoste care să îl/o facă să râdă:

Mesaj de dragoste al Guvernului:
"Prin Ordonanta de Urgenta, Guvernul stabileste ca Declaratia de dragoste se va depune la orice ghiseu al agentiei de administrare a relațiilor din cuplu."

Mesaj de dragoste al lui Tudorel Toader:
"Din punct de vedere juridic, voi comunica public un sumar extras din raportul cu privire la sentimentele mele sincere și voi decide daca se impune o declarație de dragoste.


Mesaj de dragoste al lui Liviu Dragnea:
"Singurul lucru pe care nu putem să îl abrogăm este abuzul de iubire."

Mesaj de dragoste al lui Klaus Iohannis:
"Urmăresc cu deosebită atenție fenomenul public al exprimării sentimentelor cu ocazia evenimentului Valentine's Day!

Mesaj de dragoste al Codrutei Kovesi:
"Nu pot să comentez ce efecte vor avea aceste declaratii de iubire, dar este important ca pentru a aplica legile dragostei să avem în dezbatere Codul de procedură senzuală."


Mesaj de dragoste al Vioricăi Dăncilă, prim-ministru:
„Orice om îi este teamă de Valentine's Day, dar românii trebuie să stea liniștiți că PSD va introduce în programul de guvernare fonduri speciale pentru cei tineri și îndrăgostiți care să îi ajute în relația de cuplu. În următorul CEx, liderii partidului vor stabili bugetul și direcția pentru acest proiect sentimental. He, He”.

Mesaj de dragoste Traian Basescu
"Happy Balentine's Day!" Ha Ha Ha!
 


 Mesaj de dragoste Dacian Cioloș
 Ziua îndrăgostiților trebuie să fie despre modestie și armonie, iar partidul nostru propune ca fiecare cuplu să se bucure de respectul celuilalt la fel ca într-o alianță politică. Aș vrea să închei cu două versuri din Carla's Dreams care îmi sunt foarte dragi:  "Dacă minus cu minus fac plus. Legea dragostei mele este defect plus defect."
 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.