Conceptul de Secret Santa prinde și la noi și funcționează astfel: dăruiești și primești cadouri de la un Moș Crăciun secret și acest lucru este deja o tradiție practicată mai ales în marile companii multinaționale.

 

Cum acest obicei a fost adaptat pentru a funcționa și în țara noastră, evident, acest subiect poate fi exploatabil în sens comic, așa că vă prezentăm zece glume despre Secret Santa, binefăcătorul corporatiștilor:

  1.Secret Santa e singurul care nu livreaza cadourile cu sania lui, ci cu sania de serviciu.
 
  2.Conform ultimelor analize, procentul de satisfacție adus de Secret Santa din marile corporații are un trend ascendent și a ajuns la 81 %.
 
  3.Întreaga titulatură a lui Secret Santa este Christmas Manager Secret Gifts Business Leader.
 
  4.Ideea de Secret Santa era gata sa fie adoptată și de bugetari, dar conform programului pilot propus dura foarte mult timp până se completau și depuneau formularele pentru cadouri.
 
  5.Un corporatist se poate lăuda cu cel mai tare cadou primit de Secret Santa, un weekend liber .
 

  6.Reguli stricte: Dacă un angajat nu are badge-ul la vedere nu primește cadou de la Secret Santa.

  7.Cele mai reușite cadouri sunt cele împachetate în hartie cu model de Excel sau daca au template-uri pdf si powerpoint cu logo-ul firmei.
 
  8.Știți ce așteaptă Secret Santa după ce înmânează cadourile? R: Feedback

  9.Un angajat al unei corporații din București a făcut exces de zel și pentru a-si satisface curiozitatea a angajat un detectiv particular pentru a afla cine e Secret Santa. Pana acum i-a aflat doar IP-ul.

  10.Petrecerea de Secret Santa are și minusurile ei, toți angajații trebuie să stea peste program overtime pentru timpul pierdut la sedinta de inmanare a cadourilor.

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.