Se apropie Crăciunul și toată lumea aleargă după cadouri. Știm că vrei să știi ce ți-au rezervat astrele pentru aceste sărbători minunate, dar noi din ce am primit și analizat în urma unor previziuni astrologice, am aflat ce dorințe se vor reporta pentru anul viitor.

 

Astăzi vei afla în exclusivitate tot ce NU vei primi de Crăciun.

Berbec
Nativii din Berbec așteaptă cu nerăbdare perioada de sărbători de iarnă. Nu vei primi nici de Crăciun ce ți-ai dorit și anume să ți se înapoieze datoriile.

Taur
Ești o fire energică și hainele roșii ale lui Moș Crăciun te agită. Ți-ai dori un cadou care să îți mai domolească pofta de aventură, gen un voucher pentru bungee jumping, săritură cu parașuta sau o tură de caiac canoe lângă cascada Niagara. Nu vei primi nimic din toate acestea, ci probabil un puzzle de 5000 de piese.

Gemeni
Cei născuți în această zodie sunt secretoși și nu spun nimănui ce ar dori cadou, vor o surpriză. Vor avea parte de o supriză, dar neplăcută, măcar nu vor mai primi obișnuitele șosete flaușate.

Rac
Racii au toate planetele aliniate în favoarea lor. În favoarea unui cadou pe care nu și-l doresc. Nu vei primi un gadget cool, ci un termos roz.

Leu
Nativii din Leu au tendința să își dorească prea multe și să viseze la un cadou extravagant și fițos. Din păcate, în noaptea de Ajun va plânge în pumni pentru că va primi o pijama animal print.

Fecioară

De sărbători ți se activează melancolia și intri în spiritul Crăciunului. Ai dori un cadou romantic la o cină festivă într-un restaurant de lux dar vei sfârși prin a fi invitata la o pomana porcului la cineva la țară. Probabil din greșeală vei afla și ce gust au fuduliile.

Balanță
Nativii din Balanță sunt persoane echilibrate și nu au așteptări foarte mari pentru cadoul de Crăciun. Cu toate astea vor avea o surpriză și vor primi bonurile de masă restante și o carte pe care ați citit-o deja.

Scorpion
Îți plac călătoriile și ți-ai dori un citybreak într-un oraș european. Vei primi bilete, dar nu de avion, ci la Sala Dalles.

Săgetător
Ți-ai dori un telefon de Crăciun. E timpul să te bucuri pentru că vei primi un telefon, o rudă te va suna de Crăciun să îți ureze Crăciun Fericit.

Capricorn
N-ai încredere în cadourile pe care le vei primi și îți faci singur un cadou de rezervă care să te satisfacă. Și bine faci pentru că și anul acesta vei primi un pachet de cafea cu două cești cadou.

Vărsător
Nu ai așteptări mari pentru cadoul de Crăciun pentru că ai avut grijă să îți iei în timpul anului tot ce ți-ai dorit. Cu toate acestea vei rămâne uimit pentru că de Crăciun se va afișa întreținerea și vei găsi în poștă și o scrisoare cu o amendă de la radar.

Pești
Ești nerăbdător să deschizi cadourile de Crăciun și speri că vei găsi numai lucruri minunate. Nu te hazarda, vei primi un Moș Crăciun cu baterii și un calendar 2015 nicidecum consolă de Playstation sau căștile Beats by Dre pe care ți le doreai.