După cum deja probabil ai observat, pe www.ZUTV.RO vei găsi cele mai trăsnite horoscop-uri iar astăzi nu o să vă dezămagim si o să vă prezentăm ce zic astrele despre modul în care te influențează zodia în comanda unei shaorme. 

  Berbec
  După cum ați ghicit deja, nativii din Berbec preferă o shaorma de oaie cu pui exact cum le plac și micii. Nu o cer niciodată la pachet pentru că nu rezistă până acasă așa că o vor devora pe loc.
 
  Taur
  Cei din Taur sunt recunoscuți ca fiind încăpățânați și în primă fază nu vor să audă de shaorma, dar în final dau iama într-un fast-food cu shaorma și cer una mare cu de toate, puțin iute și fără pătrunjel.


  Gemeni
  Nativii din zodia gemeni merg la dublu și mereu comandă la băieții în șorțuri cu săbii de samurai să le pună mai mult pe fiecare lipie.  
  
  Rac
  Cei din Rac sunt puțin aroganți și când merg la shaormerie mereu întreabă dacă au băgat și cu fructe de mare și sparanghel sau cu somon. Până la urmă, vor comanda că de obicei una de pui cu mulți cartofi și ketchup dulce.
  
  Leu
  Cei din leu mănâncă orice shaorma atât timp cât e cu carne. Ei pur și simplu se reped la tejghea și comandă ferm, una cu vită și pui fără ceapă și ierburi că doar nu e erbivor și ..mai repede.
  
  Fecioară 
  Fecioarele sunt mai delicate când vine vorba de shaorma și vor comanda la farfurie pentru a putea gusta și savura câte puțin din fiecare ingredient folosind grațioasele tacâmuri de plastic.
  
  Balanță
  Cei din balanță sunt tipicari rău și mereu le creează probleme celor de la shaormerie când comandă pentru că cer ingredientele în gramaje, să li se pună 20 de grame de cartofi bine făcuți, 46 de grame de vită pătrunsă, o linguriță de maioneză și întotdeauna să fie rulată de la stânga la dreapta.
  
  Scorpion
  Persoanele din această zodie le place atât de mult acest tip de mâncare încât mănâncă shaorma și la desert. De fapt, mănâncă aproape orice mâncare în stil shaorma, sarmale în lipie, mici în lipie, ciorbă cu lipie, găluște din lipie, zacuscă în lipie, etc. Ei sunt fani shaorma.

 


  Săgetător
  Nativii săgetători sunt atenți la sănătatea lor și întotdeauna întreabă la casă care e numărul total al caloriilor dintr-o shaorma de vită. Pentru a mai scădea din calorii, ei renunță la ceapă, sos și uneori la cartofi prăjiți întrebând dacă au cumva cartofi naturi sau gratinați.
  
  Capricorn
  Cei din Capricorn se laudă că au trecut la alt nivel și își pot prepara chiar și singuri o shaorma delicioasă la ei în bucătărie. Din păcate, după fiecare încercare de a prepara shaorma perfectă ei eșuează și sfârșesc prin a lua un taxi către o shaormerie bună și să studieze din nou procesul de fabricare plus una mare cu de toate pentru demo.
 
  Vărsător
  Zodia aceasta este cea mai pretențioasă când vine vorba de shaorma. Le spun tuturor că shaorma nu e bună că îngrașă sau cine știe ce, dar până la urmă servește una cu de toate, fara ceapa si usturoi spunând că doar vor să vadă cum mai e sau au avut poftă de junkfood. 
  
  Pești 
  Semn zodiacal de apă, persoanele din Pești se simt cel mai bine la coadă la shaormerie și până le vine rândul le vine apă în gură de poftă. Preferă să servească shaorma cu mult sos și o apa plată la jumătate.