Cea mai puternica rachetă din lume, Falcon Heavy, a decolat cu succes de la Cape Canaveral şi a lansat în spațiu o încărcătura inedită. Este vorba de un automobil Tesla roşu având la bord un manechin botezat Starman.

Cele mai tari MEME despre racheta lui Elon Musk care a lansat o mașină Tesla Roadster în spațiu!

 Mașină electrică Tesla Roadster, produsă de Elon Musk, va călători dincolo de orbită lui Marte în sistemul solar în urma unei erori.


Inginerii spațiali au fost impulsionați de succesul acestui program spațial și sunt foarte încrezători că în scurt timp vor putea să lanseze o mașină autohtonă românească, un logan, pe orbită care să plutească spre o planetă oarecare. Spre deosebire de Elon Musk, inginerii noștri vor să lanseze loganul pe avarii și să umple portbagajul cu produse tradiționale românești, în caz că va fi descoperită de vreo civilizație extraterestră, ca un semn al ospitalității tradiționale românești.


 De la bordul loganului spațial nu vor lipsi cruciulițele și o icoană, precum și două manechine, soț și soție îmbrăcați în port popular. În mașină siimplicit în spațiul cosmic se va auzi melodia lui Liviu Vasilică - Hai, hai cu trăsioara.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.