Chinezii se pregătesc să lase în urmă Anul Câinelui. Anul Nou chinezesc începe marți şi se află sub semnul Porcului de Pământ, simbol al bunăstării. Anul Mistrețului este sub motto-ul „Trăieşte-ți viața din plin”, iar cum în zodiacul chinezesc acesta este harnic şi darnic, mândru şi extravagant.

Teoretic, ne vom adapta ușor oricărei situații și vom reuși pe orice plan, dar să vedem ce schimbări aduce românilor :


 Românii se pregătesc cum știu ei mai bine pentru anul Mistrețului de Pământ. Vor face pomana porcului de pământ!

 


 Fiind anul mistrețului de pământ, Ion Țiriac va fi invitat în foarte multe emisiuni despre zodii pentru a enumera aspectele benefice și caracteristicile acestui semn zodiacal atât de îndrăgit de magnat.

 


 Pentru a celebra anul porcului de pământ, mulți chinezi își vor numi copii GU ITZONG sau GU ITZU.

 


 Vor fi schimbări și în fashion, unul din trendurile vestimentare pentru anul mistrețului de pământ va fi dat de brandul porc prin colecția porc-a-porter.

 


 Pentru a influența pozitiv astrele și pentru a avea un an profesional excelent, românii ar trebui să își modifice expresiile plastice care conțin cuvântul porc în următoarele, "când o zbura mistrețul de pământ", "a băut ca mistrețul", a îngrășat mistrețul în ajun, "l-a făcut albie de mistreți".

 


 Pentru a celebra prietenia româno-chineză, anul acesta în restaurante am putea servi soriciul cu bețigașe, caltabosul să fie înlocuit cu porc gong-bao, jumări cu noodles, furnici în copac în loc de salata de boeuf.

 


 Șoferii care obișnuiesc să aibă talismane în mașină își pot schimba numărul de înmatriculare în PIG pentru a fi feriți de ambuteiaje și accidente.

 


 Mulți români spun că Parlamentul este de mult timp în anul Porcului de orice fel.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.