Emoții uriașe pentru studenți în această săptămană. Au mai rămas doar câteva zile până vor începe cursurile la facultăți și principalul motor care sustine acest sistem de invatamant superior este pornit la maxim astfel că producția de zacuscă a luat amploare. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a informat că monitorizează atent distribuția de vinete și se așteaptă ca în aceste zile să apeleze chiar la rezerva națională de vinete pentru a face față producției crescute de zacuscă.

 

În urma diferitelor emisiuni culinare, rețetele de zacuscă s-au diversificat și gospodinele gătesc, mai nou, și zacuscă fine dining cu diverse produse mai exclusiviste, zacuscă de homar, zacuscă cu ciuperci și foie gras sau chiar zacuscă cu trufe și fructe de pădure.


 Studenții profită de gratuitatea pe CFR și fac mai multe călătorii in aceste zile, ca să care și să depoziteze cât mai multă zacuscă în camera de cămin. Din acest motiv, cei de la CFR ar putea să introducă o plată pentru bagajele voluminoase, similar cu ce se întâmplă la călătoriile cu avionul.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.