1 Martie este acea zi din an în care bărbații se înghesuie la tarabele apărute peste noapte pline de vestitori ambulanți ai primăverii care vor să îți ofere un obiect cu şnuruleț alb-roşu la suprapreț. Gestul contează. Noi nu o să vă dăruim mărțișoare, ci ceva mai bun care să vă însenineze ziua, un 1 Martie vesel și o primăvară haioasă.

 

Pentru a da startul oficial al sezonului de primăvară, este musai să pornim cu zâmbetul dat la maxim și vă prezentăm o serie de glume despre Mărțișorul din zilele noastre:

 

-Ion Iliescu abia așteaptă să îi ofere soției sale tradiționalul mărțișor cu secera și coșarul.

- Conform zicalei, cu o floare nu se face primăvară, așa că nu fiți zgarciti luați buchete mari, generoase și poate scăpam de frig și vreme rece!

-Cum toată lumea stă acum pe instagram, de 1 Martie e plin Mărțistory-uri!

-Multi romani caută pe internet mărțișoare online, mărțișoare digitale pe care le pot dărui în mod virtual fără să mai stea la cozi sau să piardă timpul pe la tarabe.

-În restaurante se va servi un meniu tradițional special, preparate din Porcțisor.

-Mulți corporatiști au stabilit o ședință în care să dezbată de ce brandul de 1 Martie se numește Mărțișor de la ziua de Marți, când mult mai cool si vesel ar fi fost să se numească Vinerișor.

-Politicienii nu cumpără niciodată mărțisoare, ci votează o nouă lege prin care li se acordă mărțișoare.

-Legenda spune că de Mărțișor toate lucrurile merg șnur.

 


Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.